Статті

Новини

З днем матері!

 

 Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері.

    Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради також приєднується до вітань!

    Любі наші МАТУСІ! Прийміть найщіріші вітання з нагоди цього святого дня. Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай  здоровими і щасливими зростають Ваші дітки. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословіння.

    

Змінено порядок надання житлових субсидій з 01.05.2021 року

Детальніше...

Какие мечты в 100 лет?

 Мартовские ночи пока холодные, но днем припекает солнышко и ясно чувствуется  приближение весны. В такие  дни, предвосхищающие возрождение природы, очень-очень много лет назад в многодетной семье на Николаевщине родилась девочка, история жизни которой может стать сценарием для  полнометражного фильма.

Детальніше...

Випуск військовослужбовців чергових курсів за програмою НАТО-Україна з переходу з військової кар’єри на цивільну

  

Детальніше...

Тренування з питань цивільного захисту

 Сьогодні в міському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, згідно з Наказом Департаменту праці та соціального захисту населення #46-АГ, було проведено комплексне об'єктове тренування з питань цивільного захисту на тему "Дії працівників Центру в умовах виникнення надзвичайної ситуації (пожежі в приміщенні кухні). Працівники Центру впевнено злагодженою командою відпрацювали практичні навички та вміння діяти разом з дітьми в умовах надзвичайних ситуацій.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація