Статті

Новини

Привітання з професійним святом

У приміщенні Будинку вчителя відбувся урочистий захід, на якій запросили майже 200 працівників структурних підрозділів департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. З професійним святом працівників соціальної сфери привітали представники обласної та міської влади. 

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич подякував людям, чия щоденна праця спрямована на допомогу найбільш незахищеним верствам населення: «Ваша робота – одна з найважчих, адже саме до вас ідуть городяни зі своїми клопотами та проблемами. На жаль, не все можна вирішити одразу, та хочу підкреслити, що жодних нарікань на вашу роботу від миколаївців не надходить. Є напрями, які вам доводиться впроваджувати вперше - це і робота з учасниками АТО, і допомога людям з інвалідністю, зміни у призначенні субсидій та багато іншого. Щиро дякую за сумлінну працю та щоденну турботу про тих, хто її потребує. Також хочу відзначити роботу волонтерів та громадських організацій, які долучаються до проектів у сфері соціального захисту та на практиці допомагають реалізувати найбільш актуальні ідеї» - звернувся міський голова до присутніх.

Детальніше...

У колі друзів

Стала доброю традицією для підопічних відділення денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради організовувати посиденьки за чашечкою чаю «У колі друзів». Ці заходи допомагають підопічним знайомитись, спілкуватись, відпочивати від життєвих проблем.

Цього разу звичайні посиденьки переросли у святкування ювілею. Підопічна Черниченко Долорес Василівна в цей день святкувала своє 80-річчя. Зі слів Долорес Василівни відділення стало для неї другім домом. За декілька років у неї з’явилися знайомі та друзі, з одними вона робить ранкову гімнастику, з іншими відвідує бесіди в «Університеті третього віку». Поздоровлення для цієї шановної жінки лунали і від працівників відділення.

Звичайний день у відділенні денного перебування приніс усім багато позитивних вражень.

Детальніше...

Звертайтесь за роз’ясненнями

Згідно розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації на Миколаївщині розгорнуті «Інформаційні намети» для інформування жителів щодо спрощеного порядку призначення житлових субсидій населенню та допомоги громадянам у оформленні документів на призначення субсидій. 

У Миколаєві розгорнуті чотири намети, де працюють мобільні групи на чолі з начальниками районних управлінь соціальних виплат і компенсацій міста. Вони розташовані у місцях скупчення людей.

Детальніше...

Спорт – справа сильних духом

У структурних підрозділах департаменту працює понад 550 спеціалістів різного профілю та різного віку. Кожний з них крім спільної роботи має власні уподобання: музика, танці, вишивки, спорт. У цьому році напередодні Дня працівника соціальної сфери у департаменті проведена спартакіада, під час  якої свої спортивні досягнення показали десятки ваших колег. Шість команд змагалися у різних видах спорту, а завершився турнір «веселими стартами». Тож, ми маємо змогу назвати прізвища переможців. 

Настільний теніс:

І «Форсаж» Терещенко Олександр Володимирович, Станько Вадим Павлович

ІІ «Молния» Топча Оксана Миколаївна, Бацуровська Юлія Олегівна

ІІІ «Адреналін» Тимченко Іван Сергійович, Решетнікова Інна Юріївна

Детальніше...

Натхнення Вам і професіоналізму!

Душевні, працьовиті та відповідальні, зібрані та підтягнені - такі працівники соціальної сфери! Весь час вони перебувають у турботах, щоб не лишити літню людину наодинці з проблемами, допомогти громадянам отримати допомогу, оформити пільги. Жінки, які працюють у відділенні Центрального району міського територіального центру, саме такі! 

В цей день Подячні листи від директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергія Бондаренка отримали найкращі із найкращих працівників відділення.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація