Статті

Новини

Сердечно дякуємо!

Колектив відділень Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради висловлює слова щирої подяки:

- голові Миколаївської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників війни (АТО) - Бушиній Любові Миколаївні;
- директору бази відпочинку - Жуку Олександру Анатолійовичу;
- директору студії «Мир шаров» - ПП Тітову Олексію Андрійовичу;
- директору кафе «2 аиста» - Саакян Вілену;
- голові ветеранської організації міста – Ященку Віталію Михайловичу;
-.директору благодійного Фонду «Миколаїв – єдина родина» - Чайці Владиславу Володимировичу за нагородження подарунками та грошовими преміями групи працівників соціального захисту населення з нагоди професійного свята – Дня робітника соціальної сфери.

Сердечно дякуємо благодійникам за розуміння і допомогу. Зичимо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів!

Вчимося надавати долікарняну допомогу

Сьогодні спільно з Миколаївською організацією Товариство Червоного Хреста України для працівників відділень Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради було організовано та проведено тренінг з надання первинної медичної допомоги. Тренер із першої долікарняної допомоги Скороход Андрій Олегович прочитав лекцію та провів практичні заняття по наданню першої допомоги при нещасних випадках та хворобах. Працівники мали можливість потренуватись на манекені, отримати відповіді на свої запитання та поділитися життєвими випадками, пов’язаними з наданням першої долікарняної допомоги. Щиро дякуємо за цікаву та пізнавальну зустріч.

Детальніше...

Про улюблену страву українців

Яке свято без борщу? Борщ – це улюблена страва українців.

У відділенні денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради проведено «Свято борщу». Працівники наукової бібліотеки ім. Гмирьова приготували розважальну програму присвячену борщу. Слухачі поділилися різними рецептами, їм розповіли про традиції приготування страви, надана інформація про корисні властивості борщу, сала, часнику... І як завжди, розважальна частина програми була наповнена гумором та щирими посмішками підопічних.

Детальніше...

ОСІННІЙ ЛИСТОВЕРТ

«Нарядилась осінь
В дороге намисто,
Золоте волосся
Розплела над містом.
Кольорові фарби
Вийняла з кишені,
І малює осінь жовтим і зеленим»

Осінь завжди надихає людей на творчий вирій та спробу відтворити колір осіннього листя клена за допомогою акварельних фарб та пензлика. Розкрити та виразити свої задумки відвідувачам допомогли наші фахівці на гуртку «Арт-терапія» у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. Слухачі гуртка «Арт-терапія» протягом декількох тижнів працювали над створенням композиції «Осінній листоверт». В роботі приймали участь всі учасники гуртка. Творчий процес приніс насолоду кожному учаснику та можливість малювати багату на чарівні перетворення пору року – осінь.

Детальніше...

Слова вітання та поздоровлення

Зі словами привітання до тих, хто зібрався на урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери, звернулися представники влади: Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Світлана Янковська, голова обласної організації профспілок працівників державних установ Таміла Бугаєнко.

«Дорогі працівники соціальної сфери! Я знаю, який непростий ваш труд. Професія соціального працівника є найважчою, тому що ваша праця пов’язана з наданням допомоги людям для вирішення проблемних питань. До соціальних служб звертаються різні категорії населення. Отримуючи послуги, іноді вони навіть не дякують у відповідь. Сьогодні я особисто хочу висловити вдячність всім соціальним працівникам за турботу, увагу до своїх клієнтів. Незважаючи на особисті негаразди, ви допомагаєте іншим та створюєте навколо себе позитивну доброзичливу атмосферу. Ви - обличчя міської влади, тому що, перш за все, у критичні моменти громадяни звертаються саме до соціальних служб. Мені приємно працювати разом з вами в одній команді. Бажаю міцного здоров’я, успіхів і здобутків у вашій нелегкій справі» - сказав Олександр Сєнкевич.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація