Статті

Новини

Віночок спілкування

В Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, у групі денного перебування №4, відбулося відкрите групове заняття «Віночок спілкування» на тему «Свійські тварини», яке провів учитель-реабілітолог Д. Шпак. Діти здійснили захоплюючу подорож до казкової ферми, де допомагали песику Рексу шукати Півника, що загубився. 



Детальніше...

Увага!

Увага!

Зміни до Порядку проведення капітального ремонту та обладнання спеціальними засобами і пристосуваннями для адаптації житлових та санітарно-гігієнічних приміщень власних будинків та квартир особам з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візках, та особам, що виховують дітей з інвалідністю, які пересуваються на візках та потребують постійної сторонньої допомоги.

Детальніше...

Завершено курси з перепідготовки військовослужбовців за Програмою НАТО-Україна

У рамках Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців за допомогою платформи ZOOM відбулася онлайн-церемонія закриття курсів професійного навчання для 280 військовослужбовців.

 

Детальніше...

За покликом душі

13 грудня в Україні відзначається День благодійництва, який заснований згідно з Указом Президента України у 2007 році. Цей день встановлений з метою утвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності та на підтримку ініціативи громадських організацій. 

Детальніше...

Міжнародний день чаю


Чай гарячий,ароматний

А на смак – приємний дуже!

Зелений, чорний, жовтий, м’ятний,

Випий з нами, любий Друже!

  

 

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація