4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Рухаємося вперед

У Миколаєві провели обласний форум людей з інвалідністю, до якого долучилися представники міських громадських організацій, департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, міського територіального центру соціального обслуговування. Захід відбувся з дотриманням вимог карантину у форматі діалогу. Серед учасників - мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Були підбиті підсумки роботи соціальної сфери міста протягом 9 місяців поточного року, адже, незважаючи на пандемію коронавірусу, планова робота триває і зрушення очевидні. Також, були визначені подальші кроки для вирішення наболілих питань, які непросто розв’язати одним махом.   

Ольга Степаненко, голова Миколаївської обласної організації осіб з інвалідністю наголосила, що до складу обласної організації входять і 4 районні організації Миколаєва. Серед членів організацій багато тих, хто приймає активну участь у громадському житті.

Вона сказала: «Світ стрімко змінюється, а містяни з особливими потребами не завжди встигають за цими змінами. Пандуси, дороги, медичне обслуговування та соціальні послуги - все це завжди актуально. Подібні зустрічі дозволяють зрозуміти, що люди з інвалідністю не покинуті напризволяще, влада їх чує та готова до діалогу. Я постійно відслідковую ситуацію в місті і щиро радію змінам на краще - збудованим тротуарам зі з’їздами для візочників, громадському транспорту з пандусами тощо. Аби проблеми вирішувалися більш конструктивно, а влада розуміла, на що саме слід спрямувати зусилля, ми й проводимо такі зустрічі кожного кварталу».

У Миколаєві проживає біля 10 тисяч осіб з інвалідністю. Олександр Сєнкевич подякував усім, хто щодня докладає зусиль для реалізації важливих ініціатив, що покращують життя цих людей. Мер Миколаєва вручив відзнаки представникам громадських організацій, які сприймають таку діяльність не просто як роботу, а справжнє покликання та справу життя.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко розповів, що за підтримки міського голови та депутатського корпусу цьогоріч реалізовано низку заходів, спрямованих на соціальний захист миколаївців. На заході були вручені сертифікати 10-ти миколаївцям на придбання комп’ютерної техніки, яка буде закуплена за кошти міської громади.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація