Статті

Привітання працівників соціальної сфери

 У перший робочий день листопада у Миколаєві до актового залу університету ім.В.О.Сухомлинського, були запрошені фахівці установ соціальної сфери департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, представники громадських організацій, рад ветеранів.

З професійним святом, яке відмічається у першу неділю листопада, присутніх щиро вітали представники обласної та міської влади. Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич виступив перед аудиторією зі словами вдячності за самовіддану працю, адже допомагати людям – почесна і священна місія соціальних працівників.

«Ця професія гідна поваги. Вона нелегка і водночас благородна й важлива. Дякую за відданість обраній справі та вірність своєму покликанню.  День працівника соціальної сфери - свято, яке по праву належить тим, хто створює добро не тільки за службовим обов'язком, але і за велінням совісті і заклику душі, - сказав Олександр Сєнкевич. Коли людині найважче, саме тоді на допомогу приходите  ви. Бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добрі справи, зроблені Вами, повертаються до Вас сторицею!».

Міський голова зазначив, що працівники соціальних служб міста щодня демонструють високий професіоналізм, відповідальність, а головне – небайдужість. 

Керівник міста вручив відзнаки кращим працівникам колективів, що працюють у Миколаєві у напрямку реалізації державної соціальної політики.

Привітали присутніх також ректор МНУ ім. В.О. Сухомлинського Валерій Будак, директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва, директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Василенко, депутат обласної ради, доцент, заслужений працівник соціальної сфери України Таміла Бугаєнко, голова постійної комісії Миколаївської міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту

населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту Сергій Мотуз.

 Фахівці сфери соціального захисту міста отримали грамоти та подяки від Миколаївської облдержадміністрації, обласної ради, департаменту праці та соціального захисту населення міської ради.  

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація