Статті

«Попри перешкоди, біль і страждання…»

Чи чекаєте Ви наближення першого вересня так, як чекаємо його ми?! У міському центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сєміцвєтік» День знань – завжди справжнє свято для дітей та їхніх батьків незабутня зустріч із улюбленими героями сучасних мультфільмів: Міньйоном та Фіксиками. 

З цим радісним святом прийшли привітати справжні друзі Центру:
Віктор Дмитрук – голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, Надія Іванова – депутат Миколаївської обласної ради, директор ТОВ «Золотий колос», В’ячеслав Карцев – депутат Миколаївської міської ради, Ірина Чорна – заступник директора департаменту з фінансових питань, Олександр Мєдвєдєв – благодійник Центру, Таміла Бугаєнко – голова Миколаївської обласної профспілки працівників державних установ, Валентина Ткаченко – керівник обласного благодійного фонду «Доброта та Довіра», Юлія – представник торгівельного центру «МЕТРО Кеш енд Кері».

Адміністрація та педагогічний колектив Центру створили всі умови та організували свято так, щоб показати набуті знання, уміння і навички дитиною з особливими потребами протягом навчання у Центрі.

Завдяки тяжкій щоденній праці вчителів-реабілітологів Центру діти з особливими потребами долають перешкоди, біль і страждання, досягаючи найкращих результатів у навчанні, фізичному розвитку, соціалізації.

День знань був організований так, щоб кожен вихованець мав можливість взяти участь у святковому ранку. Діти танцювали, розповідали вірші, демонстрували перші кроки, вміння тримати голову, ходити на високих колінах, вести діалоги, тримати за руку друга, називати літери і цифри. Це справжнє чудо спостерігати успіхи кожної дитини! А ви побачили радість і щастя на обличчях батьків діточок з особливими потребами?!

Педагогічний колектив Центру разом із адміністрацією щиро дякують благодійним організаціям. На святі танцювальний колектив Обласного благодійного фонду «Доброта та Довіра» (керівник Ткаченко Валентина) порадував діток своїми танцями «Україна – це ми» та «Чарівна Ірландія». Пані Валентина також люб’язно надала концертні костюми, смачні соки.

Адміністрація Центру на чолі з директором Ганною Степанівною Діліною подарувала дітям чарівну подорож у світ знань, під час якої діти з інвалідністю розкрили свої співочі та танцювальні таланти, проявили кмітливість та увагу. Створена піднесена атмосфера Центру надала наснаги та надихнула своїх вихованців на майбутній навчальний рік.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація