Статті

Зустріч до Дня матері та родини

Кожного року, у травні місяці, ми відзначаємо Міжнародний день матері та родини. І цього разу працівники відділення денного перебування Корабельного району міського територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради запросили слухачів на тематичну програму під назвою «Рідня, моя рідня». 

До цієї одвічної та багатогранної теми звертаються митці та поети, художники та скульптори. Бо величний образ матері, її самопожертва та турбота, ніжність та добро прославлені у віках. Наші учасники художньої самодіяльності підготували творчі музичні виступи та з задоволенням слухали юні дарування, що завітали сьогодні до нас з дитячої школи мистецтв № 2.

Історію походження цього свята та традиції розповіли ведучі програми Сокол Т. та Горошко Н. Музичну частину почали учні дитячої школи мистецтв № 2 під керівництвом і супроводом своїх викладачів. Завідувач струнно-смичкового відділення Папаянакі А.В. виступила з привітальним словом та представила своїх учнів, що заграли присутнім та подарували глядачам хвилини естетичної насолоди. Свою музичну програму представили і слухачі відділення: музичний супровід готували Тимонова С. та В.Матвєєв, пісні про маму та родину виконали: Л.Сичова, Л.Артеменко, І.Гринько, Т.Кислична, Г.Осадча, Т.Бобкова, М.Спиця, М.Меркулов, О.Козовякін, Г.Шаховал, Н.Насілевська, З.Башкірцева, М.Черторигіна. У програмі прозвучали популярні українські народні та сучасні пісні: «Рідня, моя рідня», «Ой, підемо жінко», «Смерека», «А в селі».

Зустріч була сповнена приємними емоціями та позитивом. Учасники зустрічі подарували присутнім не тільки гарний настрій, а й тепле спілкування у колі друзів.

Висловлюємо слова щирої вдячності за участь у програмі учням та викладачам дитячої школи мистецтв № 2 за плідну співпрацю та активну участь у проведенні заходів.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація