Статті

Психологи - лікарі людських душ

День психолога - свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти - психологи широко затребувані в суспільстві. Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті - всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах, відкривають і показують їм ті ресурси, які ще є в запасі.

У відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради в цей день і також кожного понеділка в теплій дружній атмосфері проходять зустрічі психолога Мацової Наталії Михайлівни з підопічними факультету «Соціально-педагогічний» «Університету третього віку». На багатьох прикладах із практики, із життя видатних людей Наталія Михайлівна розповідає про те, що один із способів досягти бажаного результату можна при корегуванні поведінки. Адже, психологія - це душа, вчення та наука. Дана наука вивчає психічні явища ( мислення, почуття, волю ) та поведінку людини. Прислухайтесь до порад психолога, це дає можливість діяти правильно, досягти успіху.

Необхідними порадами психолога, які завжди знаходять відгук у серцях людей, користуються слухачі «Університету третього віку». Відділення денного перебування висловлює подяку Мацовій Наталії Михайлівні за цікаві та змістовні зустрічі. Бажаємо їй яскравих матеріалів, розуміння і підтримки людей та невичерпного натхнення.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація