Статті

Різдвяні свята в міському центрі соціальної реабілітації «Цвєтік-Сєміцвєтік»

Вихованці міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сєміцвєтік» старанно готувалися до різдвяних свят. У Центрі відбулося багато різноманітних цікавих заходів: це і святкові ранки, розваги, театралізовані дійства. Діти навчилися колядувати, щедрувати, грати в народні ігри. Особливо сподобалось маленьким колядникам одягати на себе різні маски казкових персонажів. Також вихованці вітали зі святами один одного та працівників Центру. А за ці вітання їх пригостили цукерками та печивом.

До Центру «Цвєтік-Сєміцвєтік» на запрошення директора Діліної Г.С. зі святковою програмою-вертепом завітали вихованці недільної школи на чолі з керівником Миколаївського дитячого соціально-благодійного фонду «Нове життя» Мельник Т.А та її помічниками: вихователями Кефер С.О. та Дерегою А.В.

Діти із задоволенням взяли активну участь в іграх, співали різдвяні пісні та активно плескали у долоні. Приємним сюрпризом для них стали солодкі подарунки, якими їх пригостили щирі друзі.

Закінчилось свято величальною піснею «Ой радуйся, земле, Син Божий народився». Адміністрація та вихованці Центру дуже вдячні за проведене свято Різдва та із нетерпінням чекають наступної зустрічі з друзями.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація