4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Відбулося онлайн-засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

   25 листопада 2021 року під головуванням директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, заступника голови комісії, Василенко С.М., відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в форматі ZOOM.

   Директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Василенко С.М. проінформував членів комісії, що  станом на 01.11.2021 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати на 11 економічно-активних підприємствах склала 46 млн. 931,1 тис. грн. Порівняно з даними на 01.10.2021 (46 млн. 227,2 тис. грн.) загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати  збільшилась  на  703,9  тис. грн. (1,5 %).

 На 3 підприємствах державної форми власності станом на 01.11.2021 загальна сума заборгованості із заробітної плати склала  11 млн. 81,8  тис. грн., що становить 23,61 %  від загальної суми боргу по місту.

  На  7 підприємствах приватної та колективної форм власності станом на 01.11.2021  загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати склала  35 млн. 785,1  тис. грн., або 76,25  % від загальної суми по місту.

 Доповідач наголосив, що станом на 25.11.2021 спостерігається позитивна тенденція зменшення заборгованості із заробітної плати на комунальному підприємстві Миколаївської міської ради «Капітальне будівництво м. Миколаєва». 

    На засіданні міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат було заслухано представників підприємств-боржників із виплати заробітної плати: Державне Підприємство «Миколаївський бронетанковий завод» та Комунальне підприємство Миколаївської міської ради «Капітальне  будівництво м. Миколаєва».  Вони доповіли про причини існування заборгованості із виплати заробітної плати та про перспективи її погашення.

  Керівникам підприємств надано рекомендації щодо необхідності активізації роботи в напрямку прискорення погашення існуючої заборгованості в найкоротші терміни та недопущення її зростання у 2022 році.

  Начальник Центральної ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області Сілочі Л.В. проінформувала про стан погашення заборгованості зі сплати Єдиного соціального внеску підприємствами, установами та організаціями міста Миколаєва за станом на  01.11.2021.

  Про стан заборгованості з відрахування пенсій, призначених на пільгових умовах за станом на 01.11.2021 на підприємствах міста доповіла Федорова А.В.  - заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

   За результатами роботи комісії надано відповідні  протокольні доручення.

  

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація