4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

До уваги учнів навчальних закладів міста Миколаєва віком 13-15 років!

Прийом заявок на участь у безкоштовній дворічній

Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні

«English Access Microscholarship Program» (скорочено - Access)

Громадська організація «Український Центр Громадянських Ініціатив «Світло» (ГО «УЦГІ «Світло») у співпраці з благодійним фондом МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій» та Центральною міською бібліотекою ім. М.Л. Кропивницького м. Миколаєва оголошують прийом заявок на участь у Програмі Access від учнів навчальних закладів м. Миколаєва віком 13 – 15 років для покращення рівня володіння англійською мовою. 

Програма Access надає можливість учням із малозабезпечених і соціально вразливих родин безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України. Молодь з родин переселенців, учасників АТО, з інвалідністю, багатодітних і неповних сімей або сімей, яким призначена субсидія, діти-сироти, діти під опікою особливо заохочуються подавати заявки на участь.

До групи, яка набирається в м. Миколаєві, буде запрошено 20 учнів. Набір кандидатів відбудеться протягом вересня-жовтня 2021 р. Початок навчання - листопад 2021 р. після формування групи.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ: заняття проводитимуться досвідченими викладачами англійської мови на базі Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143-а.

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ: 2 рази на тиждень (один раз – в будні, другий – у вихідні)

МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 років.

ТРИВАЛІСТЬ ПРОГРАМИ: листопад 2021 - липень 2023.

Презентація Програми Access для батьків/опікунів та потенційних учасників відбудеться 8 жовтня о 17.30, співбесіди та тестування на рівень володіння англійською мовою відбудуться 13 та 23 жовтня 2021 р., місце проведення: Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143-а.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: програма Access оплачує всю вартість позашкільного навчання, підручників, а також 5-денний блок інтенсивних занять учасників на базі літнього табору в червні 2023 р.

КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ АССЕSS ПОВИННІ НАДАТИ:

1) Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію).

2) Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (оригінал і копію).

Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12.

3) Документ, що підтверджує соціальний статус дитини або її сім’ї (оригінал і копію).

Таким документом може бути, наприклад, довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; або посвідчення особи/сім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, наприклад, внутрішньо переміщеної особи, учасника АТО, про інвалідність дитини, багатодітної чи неповної сім’ї; або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом тощо.

4) 2 фотографії розміром 3 х 4 см.

5) Коротке резюме (перелік досягнень і навичок, чому кандидат бажає взяти участь у програмі) – необов’язково англійською мовою.

6) Рекомендаційні листи від навчального закладу, у якому навчається кандидат, і вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).

Кандидати на участь у програмі повинні продемонструвати принаймні базовий рівень англійської мови. Також до уваги братимуться рівень мотивації, відвідування занять та дисциплінованість.

Зазначені документи (оригінали і копії) можна надавати особисто (за адресою: ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143-а; вівторок - п’ятниця з 9.00 до 18.00, у вихідні – за попереднім дзвінком), або надсилати електронною поштою  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Контактна інф.: тел. (0512) 24-40-41, 30-24-96, Варюхіна Любов (095) 565 7071, Морква Наталія (097) 506 1030, (063) 564 8626

Останній день прийому документів: 22 жовтня 2021 р.

 


Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація