4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Відбулося засідання робочої групи з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі

19 травня 2021 року в міськвиконкомі відбулось засідання робочої групи з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі під головуванням заступника міського голови Анатолія Петрова.  

       На засіданні членам робочої групи був доведений план спільних дій з протидії домашньому насильству в м. Миколаєві у 2021 році відповідно до розпорядження міського голови від 29.12.2020 №328р., обговорені нагальні питання реагування на факти вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі в умовах гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та запропоновані механізми ефективного вирішення проблеми. 

      Крім того, заслуханий звіт адміністрації Заводського району про роботу у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству на ознакою статі, яка проводиться в районі міста. 

     Також, заступник міського голови Петров А. та  директорка Миколаївського  міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гончарук В. поінформували  членів робочої групи про хід роботи щодо відкриття у м. Миколаєві притулку  для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. 

    За результатами засідання були надані пропозиції до основних напрямків діяльності робочої групи у 2021 році , визначені пріоритетні теми наступного засідання. 


             

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація