4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

З турботою до ветеранів-афганців

15 лютого 2021 року відзначається 32-а річниця з Дня виведення радянських військ з Афганістану. Афганська війна продовжувалася з 25 грудня 1978 року до 15 лютого 1989 року. З 620 тисяч військовослужбовців, які пройшли дорогами Афганістану, 150 тисяч, тобто майже 25% від загальної кількості - громадяни України. Загинуло 2572 наших співвітчизника. За післявоєнний час від хвороб і наслідків бойових поранень померло в два рази більше українських ветеранів афганської війни.

Цими днями відбулася зустріч з учасниками бойових дій в Афганістані та сім’ями загиблих та померлих учасників бойових дій. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та померлих воїнів-інтернаціоналістів. 

Представники міської влади: перший заступник міського голови В.Луков, заступник міського голови А.Петров, директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради С.Василенко взяли участь в обговоренні найважливіших питань ветеранських організацій Миколаївської області та м.Миколаєва, ветеранів Афганістану.

Міська влада, постійно підтримує воїнів-афганців та сім'ї загиблих. Забезпечується надання своєчасної адресної, соціальної та матеріальної допомоги, виконуються державні та міські програми стосовно соціального захисту мешканців міста, особливо ветеранів війни.

На питання учасників зустрічі щодо надання путівок та пільг, пільгового проїзду в автотранспорті, надання медичної допомоги та інших, що стосуються життя та соціального захисту ветеранів, були надані вичерпні відповіді.

Сьогодні відбулася зустріч з воїнами-інтернаціоналістами, які проходять курс лікування у КНП «Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» Миколаївської обласної ради. У заході взяли участь заступник міського голови А.Петров, директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради С.Василенко, начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради І.Шамрай, а також представники громадських та ветеранських організацій міста.

З привітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови А.Петров, який побажав міцного здоров’я, миру добра та благополуччя усім присутнім.

Директор департаменту С.Василенко висловив слова подяки воїнам-інтернаціоналістам  за мирне небо, а також зазначив, що за кошти бюджету міста було придбано  50 подарункових наборів та квіти. Ці подарунки та квіти були вручені учасникам бойових дій, які знаходяться на лікуванні у шпиталю.  

 

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація