Статті

Районна зустріч воїнів-інтернаціоналістів

  9 лютого 2021 року  в 15.00 в приміщенні адміністрації Інгульського району відбулася районна зустріч воїнів-інтернаціоналістів, присвячена 32-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

         Були присутні  заступник голови адміністрації Інгульського району Антон Ужва, голова Миколаївської міської організації ветеранів Афганістану Сергій Паливода, голова районної громадської організації ветеранів Афганістану Сергій Котенко, начальник управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району Людмила Башкатова, представник  Головного управління Пенсійного фонду  України  м.  Миколаєва  Миколаївської області, учасники бойових дій в Афганістані.

        На зустрічі усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять воїнів – афганців та обговорили питання, які на сьогоднішній день  хвилюють ветеранів Афганістану, а саме: встановлення урн для сміття  та закриття відкритих люків на території району, встановлення лежачих поліцейських, ремонт дахів та асфальтування  вулиць.        

       Людмила Башкатова розповіла про зміни та розмір виплат адресної грошової допомоги, проінформувала про можливість отримання літнього відпочинку для ветеранів війни за рахунок міського та обласного бюджетів.

      Зустріч відбулася в теплій та дружній атмосфері.


 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація