4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Ми разом робимо добрі справи

Сьогодні завершився щорічний благодійний ярмарок у Центрі "Цвєтік-Сєміцвєтік". Нагадаємо, що у зв'язку дотриманням карантиних норм, ярмарок було організовано у форматі он-лайн у рамках щорічної благодійної акції «Добро у твоїх руках». Метою акції є залучення громадськості до вирішення проблем дітей з інвалідністю шляхом надходжень коштів для покращення матеріально-технічної бази Центру. Створені комісії, у складі В.Антоненко(заст. директора), Г.Аджубей(зав. господарства), Т.Доценко(асистент вчителя реабілітолога ),В.Компанієць(бухгалтер Центру), Т. Кушніренко(мати вихованки Центру) та до складу комісії на Новобудівній додатково - В.Крупникова (мати вихованки) та К.Загорулько (завідувач відділення соц.реабілітації), Сайдалімова Н.(вчитель-логопед) І сьогодні , згідно затвердженого плану, відкрили скриньки по збору коштів. Складений акт. Підсумки оголошені. У скриньки на Пограничній , 13 зібрано кошти у розмірі 3480 грн, а зі скриньки на Новобудівній 1/1- зібрано 257 грн. На благодійний рахунок у рамках акції надійшло 10 000 грн та 4 000 грн на часткову оплату кондиціонеру Адміністрація, колектив, вихованці Центру висловлюють вдячність усім небайдужим за віру в добру справу, чуйність, підтримку дітей, що потребують Вашої допомоги. А саме організатору- Олександру Сичову (Alexsandr Sychov) ; Сергію Василенко(Сергей Василенко) , благодійникам - директору ТОВ « Светолюкс» Добрушкіну Михайлу( Михаил Добрушкин),депутатам Миколаївської міської ради Мєдвєдєву Олександру Елльєвичу(Александр Медведев)та Афанасьєву Олегу Васильовичу, Юрію Степанцю ;депутату Миколаївської обласної ради Шульгачу Сергію Володимировичу; Флоренко Максиму Миколайовичу (Макс Флоренко) ; ФОП Точилкін, батькам та дітям нашого центру та всьому дружньому колективу! Ми разом робимо добрі справи

 

  

 

 

 

 

Підготовка до Новорічних свят у Центрі йде в самому розпалі. Вже прикрашаються групи та інші приміщення , вбираються ялинки.
        У МЦКРДІ в ці  дні проходить  виставка новорічних  поробок «Новорічна майстерня»( для ялинки у дворі та у залі) , на якій у  зимовій красі  представлено розмаїття  новорічних прикрас та композицій.

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація