Статті

Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з інвалідністю, захисту їх гідності, прав і благополуччя.
Міжнародний день людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім, що особи з інвалідністю потребують захисту та підтримки. Люди з інвалідністю– це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає. У цей день бажаємо Вам теплих стосунків з вашими близьким, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишитися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі Ваші бажання, мрії та задуми!
Також, висловлюємо вдячність громадським організаціям, які опікуються людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні. Бажаємо Вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальність ваші плани та задуми.

 

 

  

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація