Статті

Учасники «Веселих стартів» - активні та спритні !

На чудовому, найкращому у місті спортивному майданчику Миколаївського муніципального колегіумі ім. В.Д.Чайки для участі у першому етапі спартакіади «Спорт–шлях до перемоги» вишукувались команди, що представляють чотири райони Миколаєва.  

           Свої спортивні досягнення ветерани присвятили Дню незалежності України, тож найспритніші та найвміліші  взяли участь у естафеті «Веселі старти».

У командній естафеті «Веселі старти» були представленні такі види змагань: біг по купинам, баскетбольне кільце, міні-баскетбол, кеглі, кільцекид.

         Незважаючи, на притаманний усім змаганням дух суперництва, на стадіоні панувала атмосфера доброзичливості та поваги учасників один до одного.

         Швидко організувавшись, всі команди миттєво взялися за справу і на майданчику розгорнулась справжня спортивна баталія.

         Вражали неперевершеним виглядом учасники з Корабельного району, свою креативність показали представники Центрального району, незвичним образом вирізнялись підопічні Інгульського району, командний дух у гравців Корабельного району.

У кожній команді – своя родзинка. Дух спортивної боротьби і  азарту відчули всі присутні, як учасники так і вболівальники.

         Такий захід дає можливість активно провести дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій, відчути себе впевненим у своїх силах. Ну, і звичайно, у запеклій боротьбі визначені переможці.

         Суддівська колегія підрахувала всі очки та бали і директор міського територіального центру Сергій Бондаренко оголосив результати. Перше місце посіла команда Корабельного району «Комета», на другому місці – команда Центрального району «Ковбої МТЦ», на третьому – команда Інгульського району «Олімп», на четвертому – команда Заводського району «Креатив».

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація