Статті

Робимо все можливе

З метою посилення соціального захисту та протидії можливим негативним наслідкам у період карантину працівники відділень Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжують надавати комплексні соціальні послуги підопічним відділення соціальної допомоги вдома. Мультидисциплінарна команда у складі соціального працівника, психолога, перукаря, фахівця з соціальної роботи відділення денного перебування та робітника з комплексного обслуговування 23.06.2020р. здійснила виїзд до підопічних, що проживають у віддалених мікрорайонах.

Соціальний працівник та психолог провели бесіди та надали консультації з соціальних та життєвих питань.  Фахівець із соціальної роботи виміряв тиск та надав поради щодо здорового способу життя. Робітник з комплексного обслуговування надав послуги з ремонту інвалідного візка та шафи. Підопічні також отримали послуги перукаря.

   Враховуючи те, що з кожним днем наші підопічні стають старшими, стан їх здоров'я погіршується, працівники відділень намагаються зробити все можливе, щоб надати їм більше необхідної уваги у поліпшенні життя.

  

                            

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація