Статті

«Мама! найдорожче слово в світі, де б не був ти, що б ти не робив. Назавжди вона твій шлях освітить, ніжним серцем відданим тобі!»

Травень  місяць - багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас. День Матері відзначається в нашій країні у другу неділю травня. Безумовно, День матері – одне з самих зворушливих вят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

         Мати - берегиня роду і народу.  Адже, в основі загальнолюдської моралі  любов до Матері і шаноба до Материнства, які об'єднують людей незалежно від будь-яких відмінностей між ними. У цьому відношенні Мати і Материнство схожі на Сонце, яке несе життєдайне тепло всьому людству.

Милі, ніжні, найважливіші мами, вітаємо Вас з Днем матері! Бажаємо, щоб Ваші надії виправдовувалися. Нехай чуйне материнське серце завжди буде спокійно битися в такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Будьте здорові та щасливі! 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація