Статті

Приєднуйтесь до доброї справи

До міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради надходить товарна продукція, яка надається благодійниками для допомоги тим громадянам, які цього найбільш потребують. Серед тих, хто вважає за необхідність внести свою частку у загальну справу, як великі торговельні компанії, так і представники середнього та малого бізнесу.

Благодійна допомога надійшла від Київського міського благодійного фонду «Фудбенк» і ТОВ «САНДОРА», Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Давай Допоможемо» і  ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", мережі магазинів «АТБ», ПП «Малицький», ПП «Агаєв П.О.»,      ТОВ «Лакомка», ТОВ «Торговий ДімДМСЗ», ТОВ «Миколаївмолпром»,     ТОВ «Лакталіс», ТОВ «АГРО-ЮГ-СЕРВІС», Громадської організації «МРІЙДІЙ» та інших.

  Виробники та торговельні мережі надають крупи, цукор, макаронні вироби, олію соняшникову, товари першої необхідності. Все це завозиться на склади міського територіального центру. Зазначимо, що по мірі надходження товару, формуються продовольчі набори, до складу яких входять саме ці продукти, які на даний час є в наявності.   

На даний час продуктові набори отримало понад 4 тис. громадян, однак допомоги потребують значно більше людей, ніж кількість сформованих продуктових наборів.

З щирою вдячністю від громадян, які вже отримали таку допомогу, звертаємось до підприємців, керівників працюючих підприємств, небайдужих людей, які можуть у цей час підтримати тих, кому це дуже необхідно: «Ваша щедрість та великодушність, безкорислива допомога  повернеться до Вас сторицею. Добрі справи – особисті радощі та задоволення».

Дуже чекаємо на Ваші відгуки!

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація