Статті

Бібліотерапія

Тема сьогоднішнього заняття «Університету третього віку» «Соціально-педагогічного» факультету у відділенні денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради - «Самоізоляція з користю».

Наші підопічні звичайно пам'ятають нещодавно впроваджений гурток «Бібліотерапії», тобто читання книг у голос. Тому, не зупиняємося і вводимо у своє життя аудиокнигу. Цей метод відомий дуже давно. Пам'ятаєте, у фільмі «Велика перерва» науковий метод у виконанні Євгена Леонова? А у ситуації самоізоляції - це одне з найкращих методів не нудьгувати, отримати користь і задоволення. По перше, її можна і, навіть, потрібно поєднувати з іншою справою. Наприклад, Ви отримали від Олени Миколаївни домашнє завдання по в'язанню? По-друге, це розвиває увагу і фантазію. По-третє, зберігається зір.

По-четверте, це відволікання від поточних проблем «Я слухаю книгу, і нехай весь світ почекає» Так що давайте оберемо книгу, а потім, коли карантин закінчиться, її обговоримо? Почнемо з класики? Пропоную Джерома Клапка Джерома «Троє у човні не враховуючи пса». Бажаєте іншу – пропонуйте! Хто бажає – приєднуйтесь до нас.

 

Посилання: https://www.youtube.com/watch?v=jxH5cYHb2ME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація