Статті

Важливо!

У зв’язку з оголошенням карантину, просимо звернути увагу, що відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  не приймає відвідувачів, скасовані заходи за участю відвідувачів по 03 квітня 2020 року.

Всі консультації здійснюються в телефонному режимі по номеру         (0512) 64-50-61, через VIBER номер який знає кожен відвідувач денного перебування, а всі інші можуть з нами зв’язатися через електронну сторінку Facebook «МТЦ Корабельний» та e-mail (електрону пошту) korabel-denne@ukr.net.

Ми повинні відповідально віднестись до свого власного здоров’я, бути соціально відповідальними і піклуватись не тільки про себе, а й про своїх близьких. А для того, щоб час в ізоляції приносив користь пропонуємо відправитись в захоплюючу подорож он-лайн по Україні. В цих подорожах  завдяки цифровим технологіям Ви будете мати змогу відвідати багато об’єктів  культурної спадщини України не виходячи з дому. Бажаємо гарних вражень та дякуємо за розуміння.

Почати цікаві подорожі музеями, операми, церквами ви можете по посиланню: Автентична Україна - authenticukraine.com.ua

Заходьте на нашу сторінку де ви знайдете відео-курси з комп’ютерної грамотності, користування гаджетами, корисні лайф-хаки, курси відео-уроків з рукоділля та здорового способу життя. Бажаємо всього найкращого та бережіть себе та своїх близьких. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація