Статті

«Миколаївські мадонни»

Книга - одне з найбільших чудес, яка створена людиною. З тих пір, як люди навчились писати, свою мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути у майбутнє. 

До відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради завітали представники бібліотеки-філії № 18  Централізованої бібліотечної системи для дорослих м.Миколаєва з презентацією нового видавництва книги Наталії Христової «Миколаївські мадонни». Книга присвячена 27 видатним жінкам міста Миколаєва, серед яких доктора, вчителі, акторки, митці, поетеси та інші. Також ця книга включає в себе розділ, присвячений створенню Свято-Єкатеринської церкви, яку побудували на честь юної піаністки Катерини Панна.

Презентація була дуже цікава та пізнавальна. Слухачі отримали велике задоволення та духовне наповнення.

Якщо Ви бажаєте пізнавати цікавий навколишній світ та з  задоволенням проводити час в дружній компанії, тоді приєднуйтесь до нашої команди. Ми чекаємо Вас за адресою пр. Богоявленський 301/2, тел. 64-50-61.

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація