Статті

Ліквідуємо наслідок стихії

 24 лютого 2020 року внаслідок стихійного лиха, а саме шквального вітру, було пошкоджено дах над однією із будівель відділення Інгульського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Комісія, на чолі з директором територіального центру С.М.Бондаренком, за участю завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Інгульського району О.В. Юріної, провела обстеження пошкоджень. Встановлено, що для усунення пошкоджень даху, площа якого складає 60 кв.м., необхідні матеріали: шифер, гідробар’єр, монтажна піна, бруси та цвяхи. Для виконання робіт з матеріального резерву м.Миколаєва, відповідно до протоколу засідання комісії з питань ТЕБ і НС міста Миколаєва від 24.02.2020 № 3, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 26.02.2016 № 173, згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконкомом міської ради було прийнято рішення про необхідність виділення матеріалів.

 Два дні роботи по відновленню даху виконували представники  будівельної фірми та чоловічій склад колективу міського територіального центру.

 Слід зазначити, що актова зала приміщення, дах якого був пошкоджений, використовується кожного дня для спортивних занять, різноманітних бесід, зустрічей від 30 до 50 людей поважного віку, що є підопічними відділення денного перебування Інгульського району міського територіального центру. У приміщенні заняття не переривались. 


 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація