Статті

Проводи зими

Масляна - східнослов'янське традиційне свято, яке відзначається перед Великим постом, що зберіг у своїй обрядовості ряд елементів слов'янської міфології. Кожен день Масляної пов'язаний з певними традиціями.

Четвер - «розгуляй». З цього дня починалася Широка Масляна. Господарсько-побутові справи відкладали і приєднувалися до загального гучного свята. Саме тому, сьогодні відвідувачі відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради влаштували проводи зими та Масляну з піснями, частівками, гуморесками, ділились «масляними традиціями» та пригощались чаєм з  млинцями і смаколиками. Всі присутні отримали позитивні емоції та задоволення від спілкування.

Вітаємо всіх з приходом весни, з Масляною! Нехай млинці прямо з печі розтоплять останні зимові крижинки і подарують прекрасний настрій! Нехай весняні дні принесуть нам радість, мир, благополуччя, душевне тепло і любов людських сердець! 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація