Статті

З душевним теплом та турботою

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

З душевним теплом і турботою відносяться до людей похилого віку соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення  Миколаївської міської ради. Близько 360 підопічним відділення надаються такі соціальні послуги як: придбання і доставка продовольчих, промислових та господарських товарів, медикаментів, прибирання житла, приготування їжі, допомога в оплаті комунальних послуг, виконання доручень, консультації з різних життєвих питань тощо.

Якщо Ви одинока особа похилого віку або особа з інвалідністю старше 18 років, що потребує сторонньої допомоги та не маєте рідних, які повинні Вам допомагати, запрошуємо Вас звернутися до відділення соціальної допомоги вдома Корабельного району за адресою вул.Металургів,8/4, каб.№11, телефон для довідок 64-59-99.

 

   

 

 

 

 

  


Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація