Статті

Оголошення

      Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі - Грант) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі -Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньопереміщених осіб України (далі - МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Гранту для платежів за консультаційні послуги.
МТОТ запрошує правомочні консультаційні компанії (юридичні особи та фізичні особи підприємці) (далі – „Консультанти”) висловити свою зацікавленість у наданні зазначених Послуг (українською або англійською мовою). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію, що підтверджує наявність у компанії досвіду та кваліфікації, необхідних для виконання вищезазначених Послуг.
Посилання -  https://prozorro.gov.ua/news/zapit-listiv-do-vislovlennya-zacikavlenosti-mk-cs-1-001-cqs-na-nadannya-poslug-z-organizaciyi-ta-provedennya-grupovih-psihoterapevtichnih-zanyat-i-psihologichnoyi-pidtrimki-m-mikolayiv.

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація