Статті

Презентація нового мікроавтобусу

        Презентація нового мікроавтобусу, придбаного за кошти міського бюджету, що обладнаний спеціальним підйомником для зручності тих громадян, які пересуваються на інвалідних візках, відбулась за участю міського голови Олександра Сєнкевича та підопічних відділення Інгульського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.
        Директор департаменту Сергій Василенко та директор міського територіального центру Сергій Бондаренко надали детальну інформацію всім присутнім щодо можливості використання автотранспорту з емблемою «Соціальне обслуговування» особам з інвалідністю, на милицях, після травм для відвідування лікувальних установ різної спрямованості, протезно-ортопедичного підприємства, МСЕК, аптек тощо.
        Було зазначено, що на постійній основі послуги перевезення надаються громадянам з захворюванням нирок для проведення гемодіалізу у стаціонарних медичних установах. Транспортна соціальна послуга надається безкоштовно миколаївцям, які мають проблеми зі здоров'ям.
        У випробуванні нового мікроавтобусу щодо зручності перевезення осіб на візках прийняли участь Ольга та Дмитро, які вважають, що цей транспорт дуже потрібен для містян.
        Олександр Сєнкевич, за дорученням якого третій рік поспіль у місті проводяться тендери на закупівлю таких машин, вважає за потрібне продовжити практику закупівлі таких машин. На даний час у місті таких машин – шість.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація