Статті

Щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

      За інформацією департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради в місті Миколаєві відбулось засідання робочої групи з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.                                                       Розглянуто питання функціонування мобільної бригади соціально- психологічної допомоги в м. Миколаєві та проведення заходів з інформування громадськості щодо роботи спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб.   

 Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги – це спеціалізована служба підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. 

Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб.

        У нашому місті функціонує мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Розміщується мобільна бригада на базі Миколаївського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. 

Особи, які постраждали від домашнього та гендерного насилля, можуть звернутися за допомогою до спеціалістів за адресою вул. Потьомкінська, 95-А, каб.3 та за телефонами: (095)8071841; (063)45623614. 

В телефонному режимі спеціалісти надають  консультації щоденно з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 21.00. 

В стаціонарних умовах послуги надаються: понеділок та четвер з 8.30 до 17.00 год.

За необхідністю здійснюють екстрені та планові виїзди. Всі послуги мобільною бригадою надаються безкоштовно.

            

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація