Статті

У обласному госпіталі

         Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич разом з першим віце-мером Володимиром Криленком завітав до обласного госпіталю ветеранів війни аби привітати воїнів-інтернаціоналістів, які проходять там лікування, із 30-ю річницею виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.

       В цьому медичному закладі сьогодні відновлюють своє здоров’я біля 80 осіб, які брали участь в бойових діях на території інших держав. Спілкуючись з афганцями, Олександр Сєнкевич зазначив, що воїни-інтернаціоналісти виконували свій військовий обов’язок, проявивши стійкість та відвагу.

       Олександр Сєнкевич вручив воїнам-афганцям нагороди та подарунки. Присутні поставили міському голові питання, що їх цікавлять. Вони, зокрема, порушували проблеми, пов’язані з пасажирськими перевезеннями та забезпеченням житлом. Міський голова ще раз наголосив, що вкрай необхідно відродити муніципальний транспорт і над цім працює міська влада.

        Очільник міста також розповів, що минулого року з міської скарбниці було виділено кошти на придбання двох квартир для воїнів-інтернаціоналістів. Так, нове житло отримали Олександр Жирний та Олександр Кобайло. У бюджеті на поточний рік передбачено 1,6 млн.грн. – кошти будуть витрачені на придбання ще двох квартир для афганців.
Відзначимо також, що у 2018р. за рахунок субвенції з державного бюджету 3 воїни отримали грошову компенсацію на придбання житла.
Керівники міста напередодні знаменних дат традиційно відвідують воїнів, що лікуються у госпіталі.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація