Статті

Новий рік

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Не обминув радісний, святковий настрій і відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), до якого з привітаннями та подарунками з нагоди Нового 2019 року завітали директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Василенко С.М., директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бондаренко С.М. та перший заступник директора міського територіального центру Самерханова Л.І. З щирими побажаннями успішного втілення всіх планів, нових творчих успіхів, гарних днів у новому році, добра і милосердя до присутніх звернулася і заступник директора міського територіального центру Подаєнко Т.І.
Слухачі «Літературоно-музичного» факультету «Університету третього віку» піснями, танцями, конкурсами та гуморесками привітали працівників відділень. Присутні отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий, позитивний настрій збережеться на цілий рік!
Відділення Корабельного району міського територіального центру дякує своїм підопічним за подаровані приємні моменти.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація