Статті

Я маю право!

Щорічно, 10 грудня у світі відзначається Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблею ООН в 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року загальної декларації з прав людини. Декларація стала першим світовим документом, що сформував положення про права людини.

З метою роз’яснення прав людини, у відділені денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради двічі на місяць проводяться зустрічі з юристами першого Миколаївського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту прав людини, головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Дракіна Анастасія Вікторівна провела навчання на тему: «Огляд основного закону про захист прав споживачів. Відшкодування шкоди, завданої внаслідок недоліків товарів, робіт, послуг. Захист прав споживачів». Підопічні ознайомились з Законом України «Про захист прав споживачів» та отримали консультації з інших питань.

Наступне навчання відбудеться 19 грудня у відділенні денного перебування Заводського району на тему: «Особливості складання та подання звернень до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, юридичних та фізичних осіб».

Запрошуємо всіх охочих приєднатися!

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація