4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Інформація про благодійну акцію милосердя «Добро у твоїх руках» міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Цвєтік-Семіцвєтік»

15 листопада 2018 року у міському центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сєміцвєтік» стартувала благодійна акція «Добро у твоїх руках», яка триватиме протягом місяця і завершиться до Дня Святого Миколая святковим благодійним концертом Заслуженого артиста України Олександра Сичова.

Ініціатори заходу Заслужений артист України, арт-волонтер Центру Олександр Сичов та директор Центру «Цвєтіка-Сєміцвєтіка» Ганна Діліна дали старт благодійній акції.

Друзі Центру: Василенко Сергій Михайлович – директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради; Карцев Сергій Миколайович – депутат Миколаївської міської ради; Карцев В’ячеслав Миколайович – депутат Миколаївської міської ради; Мєдвєдєв Олександр Елльєвич – благодійник Центру; представники батьківського комітету Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Олега Ольжича щиро вітали людей.

Урочисто відкрила свято директор міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Ганна Діліна. А директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко наголосив, наскільки важливо для суспільства знати про проблеми дітей з особливими потребами, про їхні мрії та сподівання, розказав про досягнення Центру, виразив щиру вдячність колективу за наполегливу працю і відмінні результати у реабілітації, повідомив про широкі перспективи розвитку Центру «Цвєтік-Сєміцвєтік.

У рамках цієї акції відбувся концерт за участі Заслуженого артиста України Олександра Сичова та зразкового театру пісні «Натхнення», керівник Ганна Крапівіна Миколаївського міського Будинку вчителя.

Директор та вихованці Центру запросили всіх до Дня Святого Миколая на святковий благодійний концерт Заслуженого артиста України Олександра Сичова у виконанні творчих колективів Миколаївського міського Будинку вчителя, міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сєміцвєтік», Палацу культури «Корабельний», обласного благодійного фонду «Доброта та довіра». Концерт відбудеться 15 грудня о 15:00 у Палаці культури «Корабельний», Богоявленський проспект, 328. Широкому колу глядачів міста Миколаєва буде представлена виставка світлин «Цвіт дитинства» фотографа Катерини Янчук, присвячена творчим талантам дітей з особливими потребами.

P.S. Діточки отримали солодкі подарунки від благодійника Центр Олександра Мєдвєдєва і мінеральну воду у пляшечках від Любові Бушиної.

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація