Статті

Подяки працівникам соціальної сфери

З нагоди Дня працівника соціальної сфери України у відділенні Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради зібрався весь колектив на урочисте святкування Дня працівника соціальної сфери.

Директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бондаренко Сергій Миколайович відзначив кращих працівників відділення Корабельного району та вручив подячні листи.

Народний депутат України Ільюк Артем Олександрович привітав колектив з професійним святом та вручив подяку. 

Святкову музично-розважальну програму підготували та провели слухачі «Літературно-музичного» факультету «Університету третього віку» відділення денного перебування Корабельного району. Хор «Журавушка» виконав пісні: «Рідня моя – моя рідня», «Ой підемо жінка», художній керівник хору Матвєєв В.О. Чоловічий квартет у складі О. Козовякіна, М. Меркулова, М.Спиці та В. Матвєєва порадували присутніх своїм репертуаром. Надія Іванова зігріла зал гумористичними подарунками та комедійними сценками. Міла Черторигіна та Ліна Сичова подарували колективу запальні пісні з танцювальним супроводом у виконанні Мар’янко В.О.

В концертній програмі прийняли участь та привітали присутніх студенти ГО «Української академії лідерства».

Святкову програму вела та доповнювала своїми віршами та жартами волонтер, лікар-офтальмолог Лариса Валентинівна Іванченко.

Ми висловлюємо слова щирої вдячності творчому колективу відділення денного перебування та художньому керівнику Матвєєву В.О. за радість та тепло на душі, чудовий настрій отриманий на святі. Нехай ваша душа завжди буде молодою і легкою на підйом! Нехай життя принесе вам особливу радість від творчого запалу.

Заступник директора міського територіального центру Подаєнко Т.І. привітала всіх працівників з професійним святом та від імені всього колективу щиро подякувала артистам та пригостила їх солодким подарунком.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація