Статті

Долучайтесь до благодійної акції «Щедрий вівторок»!

У цьому році Україна підписала меморандум та стала офіційною учасницею Всесвітнього благодійного руху, який українською мовою носить назву «Щедрий вівторок». Понад 150 країн світу, мільйони людей приймають участь у цій акції на користь благодійних організацій, коли громадяни, бізнес, організації присвячують себе добрим справам та заохочують до цього інших. 

У 2017 році було зібрано понад 300 млн. доларів, ще більше добрих справ було зроблено у вигляді волонтерської роботи, пожертв продуктів і одягу.

В Україні «Щедрий вівторок» з’явився завдяки ініціативній групі, яка готова надати всебічну інформаційну допомогу колективам та громадянам для об’єднання навколо добрих справ. Не існує жодних вимог або обмежень щодо таких волонтерських дій!

«Щедрий вівторок» - Всеукраїнський день добрих справ, який вперше пройде 27 листопада 2018 року. Долучайтесь до благодійної акції!

Ознайомитись зі спільнотою руху, поширити інформацію, запланувати публічну подію, запросити партнерів, оформити документи Ви можете за допомогою команди проекту в Україні за адресою:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тел. 38 068 335 85 85.

«Щедрий вівторок» у соціальних мережах:
• Facebook:
www.facebook.com/GivingTuesdayUA
• Instagram:
www.instagram.com/giving_tuesday_ua
• Twitter:
www.twitter.com/GivingTuesdayUA

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація