Статті

Засідання жіночого клубу

27 вересня у приміщенні бібліотеки-філіалу №12 відбулося чергове засідання "Жіночого клубу", присвячене Всеукраїнському Дню бібліотек.

До свята, яке офіційно відзначається 30 вересня, робітники бібліотеки підготували дуже цікаве та пізнавальне слайд-шоу і розповідь про історію створення бібліотеки, починаючи з 1958 року. Цікаво було дізнатися, що бібліотека-філія № 12 постійно розширює спектр послуг, втілює в життя інноваційні методи обслуговування користувачів.

З 2008 року бібліотека почала обслуговувати дітей до 15 років. На абонементі оформлена дитяча зона обслуговування. А з 2010 року в читальному залі бібліотеки відкрито «Центр вільного доступу до мережі Інтернет»!

Підопічні відділення денного перебування Інгульського району підготували невеличкий подарунок улюбленій бібліотеці. Широкова Тетяна Євгенівна підготувала розповідь про історію створення книги, читала гарні вірші.

Всі присутні з почуттям розповідали про свої найулюбленіші книжки, обговорювали з керівником бібліотеки Дюдіною Олександрою Леонідівною нові видання. Також згадували про саму першу прочитану книгу, яку взяли у бібліотеці-філіалі №12.

Засідання завершилося чаюванням із смаколиками.

Наступна зустріч "Жіночого клубу" відбудеться 24 жовтня 2018 року.

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація