Статті

Літа, мої літа !

Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших-тихим бабиним літом. Але не сумуйте. І перш ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса, у кожного ще буває весна і літо життя.

25.09.2018 року у відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, який був проведений творчим колективом ММПК « Корабельний».

Народний вокальний колектив «Вітовчани» подарував присутнім свою творчість і тим самим висловив подяку людям старшого віку за любов, ласку і тепло. Лунали українські пісні, широкі як таврійські степи, глибокі як Чорне море, високі як Карпатські гори. Артисти були нагороджені гучними оплесками.

Ми висловлюємо слова щирої вдячності людям старшого покоління за все добре, що посіяли у наших душах, за тепло, що даруєте кожну мить і за те, що навчили нас любити, мріяти і радіти. Саме завдяки Вам, людям старшого віку, нашим матерям та бабусям, ми зараз такі, які є !

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація