Статті

Підвищуємо професійний рівень

19.09.2018р. у відділенні Корабельного району міського територіального центру відбувся навчальний семінар на тему: «Деменція, її ознаки та основи догляду за дементною людиною». Семінар для працівників відділень провела керівник відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні», лікар вищої категорії Соловей Алла Вікторівна.

ВООЗ визначає деменцію в якості однієї із пріорітетних проблем громадського здоров’я. Всесвітня асамблея охорони здоров’я схвалила «Глобальний план дій сектора охорони здоров’я по реагуванню на деменцію на 2017-2025 рр.». На семінарі розглядалися такі питання:

 підвищення поінформованості про деменцію та створення умов, що сприятливі для людей с деменцією;
 зниження ризику розвитку деменції; діагностика, лікування та догляд;
 підтримка осіб, що здійснюють догляд за людьми с деменцією.

Протягом семінару працівники отримали змістовну та корисну інформацію, що стане у пригоді при виконанні службових обов’язків. По закінченню Алла Вікторівна відповіла на поставлені питання з наведенням конкретних прикладів з життя. На завершення заходу всіх присутніх пригостили кавою та канапками.

Дякуємо організаторам семінару та керівнику відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» в м. Миколаєві Володці Н.А. та сподіваємось на подальшу співпрацю.

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація