Статті

Зустріч з цікавою людиною - Людмила Єршова зі збіркою поезії «Я душою познала любовь»

«Льются с неба строки, бьются о стекло,

Вечные пророки – им со мной тепло.
Вымучены днями, тихо спят в ночи,
Сердцем и устами истина звучит».

Людина, що цікавиться мистецтвом чи культурою, сама є носієм духовних надбань та знань людства. Саме з такою людиною, яка випромінює світло та любов до життя, ми познайомилися на зустрічі у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Єршова Людмила принесла на зустріч збірку віршів «Я душою познала любовь», в якій через слово доносить нам мову кохання, розкриває тонкий світ відчуттів та переживань, які наповнюють її душу та розум. Духовну суть віршів допомагають відчути і малюнки, створені рукою автора віршів. Вони незвичні, енергетично наповнені і несуть у собі позитивний заряд.

Присутні з задоволенням слухали поезію, розпитували про те, звідки черпає натхнення поетеса. Зустріч пройшла в приємній, теплій атмосфері. Такі люди, як наша гостя, справляють приємне враження та несуть спокій і гармонію у світ.

Дякуємо за можливість відчути світло і яскраві кольори життя, якими наповнена поезія Людмили Єршової.

Запрошуємо осіб похилого віку та осіб з інвалідністю до відділення денного перебування Корабельного району, де вони зможуть не тільки цікаво та змістовно провести свій вільний час, а й прийняти участь в оздоровчих заходах.

Адреса відділення: пр.Богоявленський,301/2, тел. 64-50-61, 64-61-49

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація