Статті

Парад талантів

Закінчився навчальний рік в «Університеті третього віку» при відділенні денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

На заході були присутні депутати міської ради В.Карцев та Д.Жвавий, голова адміністрації Заводського району В.Дмитрук, директор міського територіального центру С.Бондаренко та його заступник Н.Садова, голова ветеранської організації Заводського району Б.Лапков, педагоги та студенти Миколаївського національного аграрного університету та волонтери-викладачі університету, які привітали слухачів зі святом. Волонтерам-викладачам та соціальним партнерам Бондаренко С.М. вручив подячні листи.

Слухачі показали свої таланти - читали вірші та гуморески, у складі ансамблю народних інструментів «Веселі бабусі» виконали пісенні композиції, показали виставку «Талант – сенс життя».

Приємним подарунком для слухачів стала концертна програма, яку підготували студенти Миколаївського національного аграрного університету.

Підопічні отримали консультації спеціалістів Першого Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги А.Заболотської та Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Є.Новицкої.

З закінченням навчального року життя у відділенні денного перебування Заводського району не зупиняється. Влітку підопічні мають можливість продовжувати брати активну участь у зустрічах, екскурсіях, поїздках, заняттях у гуртках за інтересами, тож запрошуємо всіх бажаючих до нас. Адреса: вул.Кузнецька, 83, телефон 36-82-74.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація