Статті

Низький уклін ветеранам

У середу, 9 травня, після урочистого покладання квітів до 73-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і в знак поваги до воїнів, які віддали життя за мир в державі, в дворику міської ради відбулась традиційна зустріч мера Олександра Сєнкевича з ветеранами.

Очільник міста висловив слова вдячності всім, хто боровся за свободу України та привітав присутніх з Днем перемоги над нацизмом.

- 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах, хто віддав життя заради прийдешніх поколінь. Шановні ветерани, щиро бажаю вам міцного здоров'я, довгих років активного життя, родинного затишку і тепла! Нехай у ваших родинах панує любов та злагода. Своїм життям, життям своїх дітей і внуків ми зобов'язані вам. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили нашу землю від нацистських загарбників, - звернувся до присутніх Олександр Сєнкевич та запропонував вшанувати пам’ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання.

З річницею перемоги почесних гостей також привітали перший заступник міського голови Володимир Криленко, народний депутат України Олександр Жолобецький, голова Миколаївської міської ради ветеранів Віталій Ященко, голова міської організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Паливода, керівники районних адміністрацій, громадськість.

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація