Статті

Свято ветеранів

Похилий вік - це дорогоцінний період життя, коли людині притаманна ясність розуму, все вирішується життєвим досвідом, якому немає ціни. Саме такі люди зібрались у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних пільг ) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, де відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, який був проведений творчим колективом ММПК « Корабельний ».

Творчий колектив подарував присутнім в залі свою вдячність за любов та ласку і тепло. В концертній програмі брали участь :
- вокальна студія « Звезда »
- солісти зразкового ансамблю бального танцю «Улыбка »
- молодша група народного ансамблю циганської пісні і танцю «Бахтеле».

Лунали пісні, нестримані циганські мелодії та яскрава енергетика запальних танців.

Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх – суцільним присмаком, а то й нудьгою. Не сумуйте! Адже, перш ніж настане осінь, як золота пора, у кожного ще буває весна і літо життя.

Ми дякуємо Вам, людям похилого віку, за все добре, що посіяли у душах, за тепло, що даруєте кожну мить і за те, що навчили нас любити, мріяти і радіти. Саме завдяки Вам, людям похилого віку, нашим матерям та бабусям, ми зараз такі, які є !

На завершення святкової зустрічі, зігрітою осіннім теплом добрих сердець, пролунали слова побажання :
Хай в житті вам радість буде
І звучать в серцях пісні.
Дай вам БОЖЕ, любі наші,
Мирних, добрих, славних літ !

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація