Статті

Відділення денного перебування

Умови прийняття на соціальне обслуговування 

Для надання соціальних послуг громадяни подають письмову заяву, медичний висновок про здатність до самообслуговування та відсутність протипоказань для надання соціальних послуг у міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг), довідку про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.
Внутрішньо переміщеним особам соціальні послуги надаються на підставі документа, що посвідчує особу, та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
Право на позачергове надання соціальних послуг відділенням денного перебування мають одинокі ветерани війни, особи, на яких поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", жертви нацистських переслідувань, особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і віднесені до 1, 2 і 3 категорії, депортовані за національною ознакою.

Детальну інформацію про роботу відділень денного перебування міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Ви можете отримати за адресами:

Заводський район          - вул.Кузнецька, 83,                тел. 36-82-74;
Інгульський район         - вул.12 Поздовжня, 50-А,      тел.21-90-59;
Корабельний район      - пр.Богоявленський, 301,       тел.64-50-61;
Центральний район      - вул.Шевченка, 19-А,            тел.47-34-85.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація