Статті

Новини

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ!

Ви можете змінити постачальника газу, обравши найбільш оптимальний для себе варіант.

Для обрання найбільш вигідної ціни ви можете скористатися сайтом «ГАЗОТЕКА» https://gasoteka.ua-energy.org. За допомогою цього ресурсу також є можливість змінити постачальника газу в режимі онлайн.

 

Детальніше...

Зміни для отримувачив субсидій та пільг

Статтею 7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» установлено прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць для основних соціальних і демографічних груп населення. Так зокрема, для працездатних осіб з 1 січня 2021 року встановлено прожитковий мінімум на рівні 2270 гривень.

Детальніше...

Кому призначається субсидія

Субсидія призначається одній із зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, тобто за місцем реєстрації особи, з урахуванням усіх зареєстрованих осіб.  При цьому під час призначення житлової субсидії враховуються також доходи членів сім’ї особи із складу домогосподарства у разі

Детальніше...

Кому субсидія не призначається

Субсидія не призначається:

- загальна площа житлового приміщення перевищує 130 кв. метрів для квартир у багатоквартирному будинку, 230 кв. метрів для індивідуальних будинків (крім житлових приміщень дитячих будинків сімейного типу

Детальніше...

Хто має право на отримання допомоги

Право на отримання житлових субсидій мають сім'ї, у яких плата за житлово-комунальні послуги більше визначеного для них обов’язкового платежу.

 

 

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація