Статті

Новини

Відбулося засідання міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення

27 вересня 2018 року в міськвиконкомі відбулось засідання міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення. 

Головував на засіданні Криленко Володимир Ігорович – перший заступник міського голови, голова міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення.

Заступник директора департаменту – начальник управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Кірлан Наталія Василівна представила членам координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення порядок денний та запрошених представників підприємств, на яких станом на 01.09.2018 року відбулося 2 і більше нещасних випадків виробничого характеру.

Детальніше...

Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу

Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.

Відділення денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради плідно співпрацює з бібліотекою – філіалом №3 ЦБС для дорослих та Миколаївської обласної наукової бібліотеки ім. Гмирьова. Бібліотекарі – є активними волонтерами – викладачами в «Університеті третього віку».

Детальніше...

Літа, мої літа !

Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших-тихим бабиним літом. Але не сумуйте. І перш ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса, у кожного ще буває весна і літо життя.

25.09.2018 року у відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, який був проведений творчим колективом ММПК « Корабельний».

Детальніше...

Інтегрована прогулянка

Цього ранку учитель-реабілітолог Катерина групи професійної орієнтації разом із асистентом Ольгою провели інтегровану прогулянку для своїх вихованців. Пані Катерина розповідає: «Протягом заняття ми дослідили таємниці природи, помітили незвичайне у буденному, пограли в рухливі ігри і вже створюємо неповторний осінній колаж. Зокрема, ми активізуємо та поповнюємо активну лексику у дітей з особливо потребами: створивши словесний портрет осені. Також я застосувала пошуково-дослідницький метод під час інтегрованої прогулянки, і діточки із задоволенням вивчили сезонні зміни у природі».

Детальніше...

Зустріч з психологом

Психолог Мацова Н.М. у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради 24.09.2018 року провела чергову бесіду з соціальними працівниками. На цій раз була обговорена дуже важлива тема «Особистий простір», був проведений тест «Пізнаю себе».

Соціальні працівники залишились дуже задоволені, бо пізнали багато нового про себе, про те, як зберегти свій особистий простір, що важливе в наш час, тим більш у роботі з громадянами похилого віку. Під час зустрічі обговорили багато питань та подискутували. Захід був не тільки цікавий, а й корисний.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація