Статті

Новини

Колективний договір - рекомендації до його змісту при повідомній реєстрації

5 жовтня у приміщенні управління праці департаменту праці та соціального захисту населення ММР під головуванням начальника відділу трудових відносин Коломієць В.М. відбувся «круглий стіл» на тему «Колективний договір - рекомендації до його змісту при повідомній реєстрації».

У заході приймали участь фахівці управління праці та Миколаївської обласної ради профспілок: Лисохмара А.М.- завідувач відділу з соціально-економічних питань та Баришевська М.А. - головний спеціаліст відділу з соціально-економічних питань.
Метою заходу було обговорення стану укладання колективних договорів та відповідність його положень до діючого законодавства.

Детальніше...

Cтворено міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО та затверджено його Положення

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради повідомляє, що відповідно до рішення Миколаївської міської ради № 40/195 від 19.07.2018р. створено міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО та затверджено його Положення.

Діяльність центру спрямована на підтримку та відновлення здоров’я, повернення до активного повноцінного життя у суспільстві, зміцнення/ відновлення родинних та суспільно – корисних зв’язків внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій та інвалідів війни з числа учасників антитерористичної операції і членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих учасників АТО).

Детальніше...

Зустріч з головами рад ветеранів

Сьогодні у приміщенні відділення Центрального району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулась робоча зустріч директора Центру Бондаренка С.М., заступника директора Колеснік Т.В. з представниками ветеранських організацій Центрального району. Голова районної ветеранської організації Фесюн М.Ф. запросив до участі у розмові голів ради ветеранів 70-го мікрорайону Мнацаканяна В.М., Миколаївського обласного союзу ветеранів-підводників і ВМФ Левшунова В.В., ради ветеранів заводу ім. 61 Комунара Чорного І.І., ветеранської організації працівників освіти Судак О.А. та десятьох голів первинних ветеранських організацій.

Детальніше...

В гостях у театрі

Серед миколаївців старшого віку - багато театралів. Саме їх запрошують на свої прем’єри колективи наших театрів. Так 16 підопічних відділення денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради побували вчора на спектаклі «Тев’є молочник». Чудова, яскрава вистава, незабутні враження від акторської майстерності та велика подяка за отримане задоволення !!!

Дякуємо артистам та директору Миколаївського академічного художнього російського драматичному театру за запрошення!

Детальніше...

Привітання зі святом!

Увесь тиждень лунали вітання для громадян поважного віку зі святом - Днем ветерана. У відділенні денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради святковий тиждень закінчився концертною програмою силами студентів Миколаївського національного аграрного університету та чаюванням. Підопічні відділення тепло зустрічали молодих артистів, аплодували кожному номеру.

Після концертної програми, всі бажаючі спілкувалися за філіжанкою запашного чаю. Бесіда «у колі друзів» ще більше зігрівала серця пенсіонерів.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація