Статті

Новини

Ветеранам - увага та шана

28 жовтня 2018 року минула 74 річниця визволення України від фашистських загарбників. Спливають роки і десятиріччя, проте, ми завжди з глибокою повагою пам’ятатимемо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні.

Миколаївська міська влада не залишилась осторонь цієї знакової події. З нагоди Дня визволення України 64 учасника бойових дій у Другій світовій війні, що проживають в Інгульському районі міста, отримали подарунки. Працівники управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та представники ради ветеранів Інгульського району відвідали учасників бойових дій, привітали їх зі святом та подякували за їх героїчні подвиги.

Детальніше...

Будемо пам’ятати і не забувати!

28 жовтня 2018 року країна відзначила День визволення України від фашистських загарбників.

Зазвичай у ці дні відбуваються вшанування ветеранів та полеглих у війні. Тож, представники відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та голова районної ради ветеранів Мезінов В.І. відвідали з привітаннями 10 ветеранів Другої світової війни та вручили їм подарунки.

Детальніше...

Пам’ятаємо та вшановуємо

28 жовтня 2018 року виповнюється 74 роки з Дня визволення України від фашистських загарбників. У ці дні проводяться заходи за участю ветеранів та молоді. Сьогодні представники старшого покоління зібралися в обласному Палаці культури на засідання клубу фронтових друзів «Переможці». Представники структурних підрозділів департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради прийняли участь у покладанні квітів до пам’ятника героям-ольшанцям.

Багато заходів проведено у міському територіальному центрі. Так, 26 жовтня у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) була проведена година пам’яті до Дня визволення України від фашистських загарбників «Героїв імена у пам’яті народу». Про події тих часів розповів учасник Другої світової війни Телеганенко Василій Іванович.

Детальніше...

Зустріч до Дня визволення України

Друга Сітова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. 

У нашому календарі є дати які нагадують нам про ті далекі роки. День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня. Це був кульмінаційний результат ряду наступальних операцій.

Детальніше...

Зустріч з радою ветеранів Корабельного району

24 жовтня 2018 року у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулась зустріч-засідання з активом ради ветеранів Корабельного району, де присутні ознайомились із спектром соціальних послуг, які надаються відділенням денного перебування Корабельного району.

Відкрив зустріч директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бондаренко С.М. Завідувач відділення денного перебування Корабельного району Громов Г.М. ознайомив присутніх з роботою факультетів «Університету третього віку». У обговоренні нагальних питань взяли участь голова ради ветеранів Корабельного району Мезінов В.І. та заступник директора міського територіального центру Подаєнко Т.І.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація