Статті

Новини

Про порядок надання довгострокових пільгових кредитів

        Рішенням правління Дермолодьжитла від 28.01.2019 протокол №10 затверджено нове положення «Про порядок надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», відповідно до якого право на отримання довгострокового пільгового кредиту за рахунок власних коштів Держмолодьжитла мають молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни: вік яких становить до 35 років включно (кожного з членів молодої сім’ї – чоловіка та дружини) перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов або у яких відсутнє у власності житло, або мають у власності житлову площу не більше 13,65 кв. м. (без урахування житла, що знаходиться на тимчасово окупованій території); залишок середньомісячного доходу сім’ї (громадянина) за умови сплати щомісячного платежу за кредитом, не менше трьох кратного прожиткового мінімуму (на кожного працюючого члена сім’ї). Кредити надаються терміном повернення до 20 років.

Детальніше...

Оголошення! Публічне представлення інформації.

     Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм міського бюджету за 2018 рік відбудеться 12 березня 2019 року у великому залі виконавчого комітету міської ради, вул.Адміральська, 20.Початок заходу – о 9 годині, черговість виступу- №2.   

                                                                                     Адміністрація департаменту. 

Процедури оформлення з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

          1.Процедури оформлення паспорта громадянина України, в тому числі біометричного, оформлення   біометричного паспорта для виїзду за кордон;

         2.Реєстрації та отримання свідоцтва про народження;

         3.Процедури отримання вищої та професійно-технічної освіти для вступників з території проведення           ООС;

         4.Процедури перетину адміністративної межі з АР Крим (для громадян України).

   

 

 

Детальніше...

Відбулося засідання міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення

      21 лютого 2019 року в департаменті праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулось засідання міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення. Головував на засіданні Василенко Сергій Михайлович – директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, заступник голови координаційного комітету. Заступник директора департаменту – начальник управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Кірлан Наталія Василівна представила членам координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення порядок денний та запрошених представників підприємств, на яких станом на 01.01.2019 року було допущено випадки виробничого травматизму зі смертельним наслідком та 2 і більше нещасних випадків виробничого характеру. Першим до розгляду було представлено питання про стан виробничого, невиробничого травматизму та атестації робочих місць за 2018 рік. Протягом 2018 року у місті під час виконання трудових обов’язків відбулося 55 нещасних випадків, що на 3 випадки менше, ніж за 2017 рік (55 проти 58). Смертельні випадки сталися: в лютому 2018 року в ТОВ СП «ПАЕК» з генеральним директором та водієм, у травні в ФОП Марченко О.В. з покрівельником, у травні в Дошкільному навчальному закладі № 130 з завідувачем господарством, у червні в ПрАТ «Миколаївська аграрна компанія» з техніком.

Детальніше...

Вища та професійно-технічна освіта для вступників з територій проведення ООС

 

           Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо                                       переміщених осіб України.

 

         Для отримання освіти необхідно

 

 

 

 

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація