Статті

Новини

«Диво писанкове»

     Українська писанка – найунікальнійший витвір української культури. Писанка - одна із стародавніх форм українського народного розпису, в якому наші пращури втілювали свої прагнення, віру та надію на кращу долю. За народними традиціями найкращий час для розпису писанок - чистий четвер. Кожного року напередодні Великодня слухачі «Університету третього віку» відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради зустрічаються в бібліотеці-філії №18 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м.Миколаєва.

 

Детальніше...

Запрошуємо до нас

Гра на кришталевих чашах - це чудовий помічник, який допомагає працювати як з тілом, так і з емоціями. Будь-яка людина відчуває в своєму житті стреси, тривоги, страхи, болі і печалі. Однак, дуже важливо те, як швидко ми виходимо з цього стану. Наші підопічні завжди з нетерпінням чекають зустрічі з колективом «АНГЕЛИ ЗВУКА». Керівники – Суханова Раїса Фомінічна та Швець Павло. Цей колектив дарує людям оздоровчо-музичний сеанс гри на кришталевих чашах. Як що ви бажаєте відчути очищення, наповнення і гармонізацію, приєднуйтесь до нас. Тільки особиста участь дасть повноту відчуттів. Ми чекаємо Вас у відділенні Корабельного району міського територіального центру за адресою пр.Богоявленський 301/2 (тел. 64-50-61)

 

Детальніше...

Відбувся міський семінар до Дня охорони праці у м. Миколаєві під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці»

24 квітня 2019 року в приміщенні міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Центрального району за ініціативою департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбувся міський семінар до Дня охорони праці у м. Миколаєві під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці». У заході крім фахівців департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради взяли участь: головний державний інспектор відділу організації державного нагляду організаційно – аналітично забезпечення, розслідування та обліку виробничого травматизму управління Держпраці у Миколаївській області Бешевец М.І., начальник Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції ФСС України в Миколаївській області Ганношин Ю.М., начальник відділу страхових експертів з охорони праці Миколаївського міського відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області Черкасов І.А., інженер з охорони праці управління охорони здоров?я Миколаївської міської ради Окуневська Л.Ф., начальник відділу захисту прав дітей управління освіти Миколаївської міської ради Яковенко В.І., заступник директора міського методичного центру клубної роботи управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Овсянникова С.М., керівники та фахівці з охорони праці та уповноважені представники трудових колективів (голови профкому) підприємств, установ та організацій міста.

Детальніше...

Наявна заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг обмежує право на житлову субсидію.

Діючим на даний час Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, обмежено право на отримання субсидії особам, які мають заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг. Так, починаючи з 01.02.2019 року, житлова субсидія не призначається, якщо: - структурним підрозділом з питань соціального захисту населення отримано інформацію про наявність простроченої понад місяць (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, загальна сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян на день звернення за призначенням житлової субсидії (340 грн.). Відповідна норма не застосовується під час призначення субсидії громадянам на наступний період у разі, коли Мінсоцполітики не забезпечено фінансування житлових субсидій таким громадянам у грошовій формі (у тому числі готівкової).

Детальніше...

Маленьке диво на долоні - писанка

Писанки в Україні завжди вважалися зразками вищого прояву художнього смаку, символом нового життя, воскресіння Бога і відродження природи. До дня Великодня підопічні відділення денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відвідали бібліотеку-філіал № 3 ЦБС для дорослих, де проходив майстер-клас «Пасхальні писанки з елементами майстер-класу». Слухачі «Університету третього віку» власноруч розписували писанки та дізнавались про значення символів на писанках.

 

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація